Visit our main site www.danga.biz

Saturday, September 9, 2006

Uw dagelijkse dosis nieuws overal en altijd via MyDaily

Het Nederlandse NuSoft, gevestigd in Almere, ontwikkelt oplossingen voor het ondersteunen van uw bedrijfsvoering.

Al de producten van NuSoft zijn overal via Internet te gebruiken. Zo bieden ze met Zen3 CMS een Content Management Systeem waarmee u online alle content van uw website kan beheren. Met het administratiepakket eazyDesk kunt u online factureren, financiële overzichten opvragen en documenten en relaties beheren. eazyDesk kan ook gekoppeld worden aan boekhoudsystemen als Exact of Ridder. Ook uwZorgverlener.nl is van de hand van NuSoft.

Met MyDaily.nl wil NuSoft gebruikers een startpagina aanbieden die ze zelf kunnen samenstellen.

Waarin onderscheidt MyDaily zich van andere startpagina's of persoonlijke plekjes ? NuSoft wil zich met MyDaily richten op de zakelijke markt en zoals zoveel bedrijven hun zijn voorgegaan wordt het Internet als proeftuin gezien. Een wezenlijk verschil met andere aanbieders van soortegelijke diensten is er niet. Allen streven hetzelfde na: een volledige configureerbare persoonlijke pagina met allerlei handige functies, een persoonlijke plekje op het internet.

MyDaily zal hard moeten knokken wil men de achterstand op Google's Gepersonaliseerde Startpagina en Windows Live goedmaken. Beide partijen bieden heel wat meer mogelijkheden zoals het volgen van uw email op uw eigen plekje.

Ik heb zelf een eigen MyDailly pagina, 'DanGa.MyDaily.nl' opgezet om één en ander eens uit te proberen. Het aanmaken van een pagina is vrij simpel. Er wordt gevraagd naar de naam van de pagina, een email adres en een wachtwoord. De naam van de pagina is tevens de titel van uw MyDaily pagina en onderdeel van de URL.

Verder kunt u instellen of de pagina alleen door uzelf bekeken mag worden of door iedereen. Instellingen kunt u vinden wanneer u rechtsboven klikt op de link naar uw email adres. Niet echt logisch want deze link doet eerder iets anders vermoeden.

Onderaan het scherm instellingen vindt u eveneens de mogelijkheid om uit te loggen. Deze optie zou gewoon bovenaan in de menubalk moeten worden opgenomen.

De menuoptie Help heb ik niet gevonden en zal waarschijnlijk nog niet beschikbaar zijn. Toch moet gezegd dat de gebruikersinterface eenduidig en intuïtief is. Gezien de beperkte functionaliteit die beschikbaar is had ik vrij snel mijn weg gevonden.

Tags van Technorati:

Last update: 26-11-2011

No comments:

Post a Comment