Visit our main site www.danga.biz

Friday, September 1, 2006

Gratis Hotspots, altijd toegang tot het internet

Op elk moment, waar u ook bent, toegang tot het internet is voorlopig een droom voor heel wat internetgebruikers onder ons. Behalve voor zij die zich een Hotspot account kunnen veroorloven. Maar niet voor lang meer als de nieuwste trend zich doorzet.

Het bedrijf free-hotspot.com bouwt in een rap tempo aan de grootste Europese internetgemeenschap (community) van gratis draadloos internetgebruikers. Daartoe is een pan-Europees programma gelanceerd om Wi-Fi gratis beschikbaar te maken in cafés, hotels, pubs, restaurants, winkelcentra en andere openbare ruimten. In het kader van dit programma biedt free-hotspot.com de apparatuur en deskundigheid om een gratis Hotspot te exploiteren, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt voor de exploitant.

Het geld wordt verdiend met reclame. Internetters krijgen na het inloggen een zogeheten 'intromercial' te zien, dat kan een streaming video zijn van maximaal vijftien seconden of een interactieve advertentie. Daarna kan men het internet op. Het tweede moment waarop men geconfronteerd wordt met reclame, is als men van de ene website naar de andere surft.

Free HotSpot gaat het met zijn op advertentie-inkomsten gebaseerde service direct opnemen tegen betaalde hotspot diensten zoals die van KPN en T-Mobile.

Het bedrijf stelt bovendien een handige directory met gratis HotSpots ter beschikking in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Bent u nu ook benieuwd waar zich gratis HotSpots bevinden in Nederland of bij u in de buurt. Naast de website van free-hotspots.com is er in Nederland de website Hotspotsvinden.nl waar u een overzicht van alle beschikbare hotspots kunt vinden.

Gerd-Jan de Leeuw, een masterstudent Technische Bestuurskunde aan de TU Delft, is de website WiFivergelijker.nl gestart om de ondoorzichtige markt van hotspots overzichtelijk en gestructureerd in kaart te brengen. Neem eens een kijkje op deze website en zoek naar de gratis hotspots bij u in de buurt.

Tags van Technorati:

Last update: 26-11-2011

No comments:

Post a Comment