Visit our main site www.danga.biz

Monday, January 8, 2007

Clocklink, een klok op uw website

Heeft u graag een tikkende klok op uw website of weblog dan is Clocklink waarschijnlijk iets voor u. Clocklink wordt door het Japanse bedrijf Pacific Software Publishing, Inc. (PSP) aangeboden. PSP is opgericht door Ken Uchikura in 1987 en richt zich op het ontwikkelen van gereedschappen en applicaties voor het Windows NT platform. Met Clocklink kunnen eigenaars van websites of weblogs een klok op hun webpagina's plaatsen.

Op de website van Clocklink wordt een overzicht getoond van weblog applicaties die het plaatsen van een Clocklink klok ondersteunen. In de praktijk kunt u Clocklink op elke website of weblog installeren. Het vereist alleen de mogelijkheid om HTML-code op te nemen in uw website design template, de layout van uw website.

Clocklink heeft een uitgebreide lijst van standaard klok designs waaruit u kunt kiezen. Deze klokken zijn verdeeld over verschillende categoriƫn, ondermeer analoog, dieren, animatie, digitaal en vakantie. Regelmatig worden nieuwe designs toegevoegd aan de lijst welke u dan kunt vinden onder de categorie newest.

U kunt gratis een Clocklink klok op uw website plaatsen. Daarvoor hoeft u zich niet te registreren. Het enige wat u moet doen is de HTML-code welke u kunt vinden onder knop View HTML tag kopiƫren naar uw website. Onder de tab Galery kiest u een categorie. Klik dan op de knop View HTML tag onder de klok design van uw keuze en kopieer de code naar uw website.

In tegenstelling tot heel wat andere applicaties die op het internet zijn te vinden is registratie bij Clocklink niet nodig.

De makers van Clocklink genereren inkomsten uit het tonen van advertentie-links en het ontwikkelen van maatwerk klok designs. Wanneer u als bezoeker van een website met uw muis over de klok beweegt dan zal het logo van Clocklink of dat van een adverteerder getoond worden. Bedrijven kunnen bij Clocklink twee soorten maatwerk bestellen: de display logo en de custom clock . De display logo gaat uit van een standaard klok design en daarbinnen wordt dan het logo van het bedrijf getoond. De custom clock is een volledig nieuwe klok layout die op maat gerealiseerd wordt naar de wensen van de klant.

Tags van Technorati:

Last update: 26-11-2011

No comments:

Post a Comment